Homepage

Johan Verminnen

Kurt Defrancq

Marijn devalck

Rik vanwalleghem &
dirk nachtergaele

Kristien Hemmerechs &
Sylvie De Pauw

 

Mail to: Bo Decramer

Iederéén kent Marijn Devalck. Fout. Niet iedereen ként hem. Hoezo? Da’s toch de acteur die…. Neen, in eerste instantie is hij een zanger. Bezeten van chanson, begenadigd met een warme, rijpe stem. Bedeeld met de juiste zangtiming.
Niet toevallig start hij zijn prille loopbaan als zanger Marino Falco. In 1975 studeert hij af aan het Kon. Muziekconservatorium in Brussel. Hij wordt een bekende musicalartiest in Vlaanderen en Nederland en draait zelfs enkele seizoenen mee in Duitsland. Marijn neemt rollen op zich in ondermeer ‘Jezus Christ Superstar’, ‘Evita’, ‘West Side Story’,… Nadien werkt Marijn volop in het theater en in een hele reeks televisiefilms. Toeval brengt hem bij ‘FC De Kampioenen’, de serie die sinds 1990 hoog in de hitlijst van tv-kijkend Vlaanderen prijkt.
Van Marijn Devalck zijn er drie verschillende producties lopende. Er is de productie "Art Bécaud", een homage aan Gilbert Bécaud, het "Bal met Marino Falco", een reconstructie van een bal uit de jaren zestig en als laatste "Hier zing men Nederlands", een volks zang- en meezingfeest met favoriete schatten uit het erfgoed van Vlaanderen & Nederland. Voor meer informatie over deze producties kunt op onderstaande teasers klikken.

Programma

Art Becaud

Bal met Marino Falco

Hier zingt men Nederlands

 

AGENDA